Stratenmaker
Over mij
Bestratingen
Sierbestrating
Riolering
Foto's
Contact


Kwaliteit staat voorop

Krijgsman Bouw & Infra is een kleine en zeer kundige startenmaker. Ik onderscheid mijzelf door hoog kwalitatief en duurzaam (sier) bestrating, riolering en renovatie werk te leveren. Ik werk veel voor particulieren en wordt ook regelmatig ingehuurd door aannemers vanwege mijn hoge kwaliteit, creactiviteit en riolering renovatie specialiatie tegen eerlijke prijzen.

Hoewel kwaliteit tijdens de werkzaamheden continue wordt nagestreefd is het mogelijk dat er gebreken ontstaan omdat wij vaak werken met natuurproducten of door bodem omstandigheden. Mocht het nodig zijn, dan zal ik ook in dat geval de nodige nazorg leveren. 

Stratenmaker Krijgsman in actie

Klik hier enkele foto's hoe het er bij u uit kan zien

Mijn aanpak en werkwijze

Bij een bezoek worden alle mogelijkheden en toepassingen besproken. Dit resulteert vaak in een offerte op maat waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en eisen. Om u een goede indruk te geven van de werkzaamheden heb ik onderstaand mijn werkwijze beschreven:

  1. Bezoek op locatie. Ik kom bij u langs en bespreek uw wensen en eisen. Tevens zal ik u alle mogelijke informatie geven en u, mits gewenst, een vrijblijvende offerte aanbieden.
  2. Uw akkoord. Na uw akkoord zal ik het complete project verzorgen.
  3. Aanleg en oplevering. De werkzaamheden zullen volgens het ontwerp en de offerte worden aangelegd en opgeleverd.
  4. Evaluatie. Als er na de oplevering problemen ontstaan, kunt u daarover contact met mij opnemen. Mocht het nodig zijn, dan zal ik u de nodige nazorg leveren.  

Vrijblijvend advies en offerte nodig?

Neem dan contact met mij op via  krijgsmanbouw@hotmail.nl of  0614419017.

Bekijk hier ook eens enkele foto's van mijn bestratingswerken


Top
Stratenmaker Krijgsman | 06 - 14 419 017 | Waddinxveen  | krijgsmanbouw@hotmail.nl